CFR Cluj a luat un fotbalist de la Unirea Dej

CFR Cluj a luat un fotbalist de la Unirea Dej
Bogdan Faur, un fotbalist în vârstă de 18 ani, a ajuns în curtea CFR-ului, după ce a fost împrumutat de Unirea Dej la clubul feroviar.

Unul dintre cei mai promiţători atacanţi din judeţ, Bogdan Faur, a fost împrumutat la dubla campioană a României, CFR Cluj. Secretarul Unirii Dej, Gabriel Magdaş, spune că Faur va juca până în vară la CFR, urmând ca în pauza competiţională conducerea clubului din Gruia să ia o decizie finală.

"Este un prim pas al unui transfer spectaculos. Cert este că ei l-au dorit, este acolo, la clubul lor. Este un jucător cu mare potenţial, care în timp poate să facă faţă rigorilor din Liga 1. Din vară, dacă va confirma şi va da dovada valorii sale, îl vor lua definitiv", a spus Gabriel Magdaş.

Momentan, Faur se pregătește cu echipa secundă a CFR-ului.

"Am făcut un pas uriaș, spre o echipă mare. Când am ajuns în cantonamentul CFR-ului, Alin Minteuan mi-a urat baftă, iar colegii mi-au spus să dau cel puțin atâtea goluri câte am dat la Dej. Am avut deja ocazia să vorbesc și cu jucătorii de la prima formație, chiar am jucat împotriva lor într-un meci amical", a spus pentru ziuadecj.ro noul fotbalist al clujenilor.

Conform unor apropiaţi ai clubului dejean, Faur a fost urmărit pentru prima dată la partida CFR II Cluj - Unirea Dej, când Răzvan Zamfir, directorul executiv al clubului alb-vişiniu, ar fi pus ochii pe fotbalistul de numai 18 ani.

În actuala ediţie a Ligii a III-a, Bogdan Faur a marcat 11 goluri pentru Unirea Dej.

Faur devine astfel al doilea unirist care face pasul spre clubul feroviar după Ciprian Deac.

 

Etichete
Comenteaza