CFR Cluj a jucat economicos, dar a obținut toate punctele în fața Chindiei

CFR Cluj a jucat economicos, dar a obținut toate punctele în fața Chindiei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus contra echipei din Târgoviște, scor 2-0.

Oaspeții au început curajos partida și i-au ținut pe "feroviari" în propria jumătate în primele minute ale partidei. Totuși, echipa clujeană a fost cea care a deschis scorul, prin specialitatea casei, faza fixă.

În minutul 16, Deac a centrat din corner, Kolinger a venit la prima bară și a reluat pe colțul lung, reușind să îl învingă pe Căbuz. Campioana nu a mai contat în ofensivă după ce a înscris, însă nici jucătorii Chindiei nu au pus probleme.

Elevii lui Petrescu s-au mulțumit cu rezultatul înscris pe tabelă și au conservat avantajul minim. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0.

Jocul s-a desfășurat după același scenariu și în startul actului secund. Prima ocazie cu adevărat importantă a venit abia după minutul 60, când Petrila a șutat bine de la distanță dar Căbuz a respins acrobatic (63). Imediat, același Petrila a venit bine la colțul lung, însă a reluat alături o centrare din flancul drept (64).

CFR Cluj a avut și în minutele ce au urmat posesia, dar baloanele trimise în careu au fost respinse de apărarea oaspeților. Cu 10 minute înainte de final, VAR a intervenit, iar centralul a dictat penalty.

Manea a fost cel care a executat, l-a învins pe Căbuz și a majorat diferența. Așadar, campioana se impune contra Chindiei, scor 2-0 și tine aproape de liderul Farul Constanța. 

Comenteaza