CFR Cluj a început anul cu un succes în stilul caracteristic

CFR Cluj a început anul cu un succes în stilul caracteristic
| Foto: facebook.com/cfnucia

Echipa pregătită de Dan Petrescu s-a impus în fața celor de la CF La Nucia, scor 1-0, în stagiul de pregătire de la Oliva Nova.

După ce amicalele cu St. Gallen, Lugano și Ferencvaros au fost anulate, “feroviarii” au fost nevoiți să își îndrepte atenția spre formații din zona în care sunt cantonați. Astfel, campioana României a disputat un joc de pregătire împotriva lui CF La Nucia, club din liga a 4-a spaniolă.

CFR Cluj s-a impus în stilul caracteristic, scor 1-0, grație unui gol înscris de Gabriel Debeljuh în minutul 9 al întâlnirii.

“Un meci greu, a fost primul după o săptămână de pregătire fizică și echipa a resimțit oboseala. Ei sunt în plin campionat, normal că s-au simțit mult mai fresh și au avut un nivel mai ridicat, dar a fost un test bun pentru noi și importantă e victoria.

E important să câștigăm, să lucrăm bine și să ajungem cât mai repede la un nivel bun din punct de vedere fizic. Vacanța a fost scurtă, noi am avut un an cu foarte multe meciuri și s-a văzut că testele fizice au fost peste așteptările lui Mister. Toată lumea s-a întors fericită și pregătită”, a declarat căpitanul Mario Camora.

Echipa de start trimisă în teren de Dan Petrescu:

Hindrich - Manea, Graovac, Burcă, Camora - Boateng, Itu, Deac - Costache, Debeljuh, Păun

Rezerve: Bălgrădean - Bălan, Bouhenna, Cestor, Susic, Hoban, Bordeianu, Sigurjonsson, Chipciu, Petrila, S. Buş

Comenteaza