CFR Cluj a debutat cu dreptul în play-off. Campioana s-a impus fără emoții în fața Academicii Clinceni

CFR Cluj a debutat cu dreptul în play-off. Campioana s-a impus fără emoții în fața Academicii Clinceni
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Edi Iordănescu a reușit să obțină toate cele trei puncte din duelul cu ilfovenii, pe care i-a învins cu 3-0.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Campionii au intrat concentrați în teren și au dominat încă din primele momente. Prima ocazie a venit în minutul 9, când balonul a ajuns la Deac, în apropierea punctului cu var, însă mijlocașul a trimis în peluză. Două minute mai târziu, Chipciu a reluat slab cu capul, iar Patriche a respsins (11).

Presiunea în apropierea careului ilfovenilor a fost constantă, însă poarta lui Vâlceanu nu a fost amenințată timp de minute bune. Puțin peste o jumătate de oră de joc, Chipciu a primit în careu, în poziție ideală, însă l-a imitat pe Deac și a șutat peste transversală.

Până la pauză, Rondon (45+2) și Costache (45+5) au trecut și ei pe lângă gol, însă au trimis peste poartă din poziții ideale. Astfel, după 45 de minute, tabela din Gruia indica 0-0.

Actul secund a început cu o opotunitate importantă pentru oaspeți. La trei minute de la reluare, Rusescu a primit la marginea careului și a șutat puternic, însă Arlauskis a fost la post. Campiona a apăsat pedala de accelerație în minutele ce au urmat și rezultatele s-au văzut pe tabelă. Mai întâi, Păun a înscris un gol superb cu o execuție de la mare distanță (53).

Trei minute mai târziu, Chipciu a centrat în careu, de unde Deac a reluat cu capul pe poartă, Vâlceanu a respins de pe linie, însă centralul a validat golul (56). ”Feroviarii” au redus din turație, având cele trei puncte asigurate.

Totuși, la finalul timpului regulamentar, Hoban a trimis în careu pentru Debeljuh, iar vârful croat a înscris și a stabilit scorul final, 3-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Ben Youssef, Camora – Joca (Chipciu ‘8), Soares, Păun (Latovlevici ’80) – Deac (Hoban ’80), Rondon (Debeljuh ‘68), Costache (Gîdea ‘68)

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Gardoș, Patriche, Dobrescu – Tănase (Ad. Popa ’68), Moulin, Ventura, Cordea (Dumitriu ‘79) – Rusescu (Markovic ‘68), Longher (Chandarov ‘14)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza