CFR bate tot în amicale, spre bucuria lui Petrescu: "Rezultatele au fost excelente"

CFR bate tot în amicale, spre bucuria lui Petrescu: "Rezultatele au fost excelente"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a câșigat și cel de-al treilea meci al stagiului de pregătire din Austria.

După Koper și FK Napredak, Partizan Belgrad a fost cea de-a treia victimă a clujenilor. "Feroviarii" s-au impus cu 1-0 în fața vicecampioanei Serbiei, grație unui gol înscris de Dugandzic.

Dan Petrescu se declară mulțumit de modul în care a decurs pregătirea, iar victoriile pe linie îi dau speranțe antrenorului. Mai mult, tehnicianul a dezvăluit că va face o echipă pentru fiecare competiția în care e angrenat clubul din Gruia.

"A fost un cantonament reușit, în opinia mea, până acum. Au fost trei meciuri grele cu adversari buni. Am fost puțin obosiți astăzi, cred, cu atât mai mult jucătorii merită felicitați.

Îmi place să câștig, indiferent dacă e meci amical sau oficial. Am jucat cu locul doi din Slovenia, cu locul șapte din Serbia și acum cu locul doi din Serbia, zic că rezultatele au fost excelente, ținând cont că am muncit foarte mult.

Nu e cel mai important rezultatul în acest cantonament, să nu se accidenteze jucătorii. Avem deja o accidentare, pe Birligea.

Până la urmă, important e să câștigăm, să nu luăm gol, am reușit în trei meciuri asta. Felicit și portarul, care e U21 (n.r. - Răzvan Sava), nu prea a apărat la noi și în două meciuri a apărat excelent.

Când vin jucători noi mulți nu e ușor să formezi o echipă, mai ales fiind toți de valoare, va fi greu să îi ții pe bancă.

O echipă va juca în Champions League, una în Supercupa, una în campionat. Nu vor juca tot timpul aceiași, de aceea fac diferite echipe, e un program infernal, sper să o ducem cât mai mult", a spus antrenorul potrivit Digisport.

Comenteaza