CFR 2 s-a impus în derby-ul cu “U” Cluj

CFR 2 s-a impus în derby-ul cu “U” Cluj
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Formația secundă a “feroviarilor” a câștigat partida restantă, din etapa a 16-a, scor 2-1.

Într-o atmosferă din care a lipsit clar duelul suporterilor, partida din baza sportivă CMC a început echilibrat. Totuși, “studenții” au avut primele ocazii la șuturile lui Hațiegan și Florescu, care au trecut puțin pe lângă poarta lui Rus. CFR 2 a răspuns prin bara lui Giurgean, după o execuție din marginea careului. După o jumătate de oră, Goga și-a încercat norocul de la distanță, dar a tras peste poartă. “Feroviarii” au dat lovitura cu un minut înainte de pauză, când Dodoi a scăpat singur și l-a învins pe Dinu. Astfel scorul după primele 45 de minute era 1-0 pentru gazde.

CFR 2 a intrat mai bine în joc după pauză, iar în minutul 46, același Dodoi a scăpat din nou singur și a tras printre pricioarele portarului Dinu. Șase minute mai târziu, Goga a pătruns în careu și l-a învins pe Rus cu un lob frumos. Până la final, “U” a alergat după egalare, dar ocaziile mai mari au fost de partea gazdelor. În minutul 66, Petrilă a avut o incursiune pe banda stângă, a intrat în careu, dar Dinu a salvat miraculos șutul mijlocașului alb-vișiniilor. Cu 10 minute înainte de final, Falub a apelat la o soluție extremă și l-a introdus pe Lemnaru în locul lui Abrudan, iar Florescu a trecut fundaș central. În prelungiri, Lemnaru a primit în careu, dar nu a putut concretiza oportunitatea. Astfel, CFR 2 a câștigat derby-ul local cu Universitatea, scor 2-1.

Primul 11 al “studenților” a fost: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Florescu, Giurgiu, Micaș – Goga, Ene, Hațiegan. Au mai evoluat: Hordouan, Ursu, Chiș, Lemnaru.

CFR 2 a început în formula: Rus – Milandru, Kereki, Gilvan, Ispas – Giurgean, Coți, Bordeianu, Petrilă – Coman, Dodoi. Au mai intrat: Petruș, Roș, Hetea.

Universitatea Cluj conduce Seria 5, a Ligii a 3-a, cu 47 de puncte, urmată de Industria Galda de Jos, cu 40. Următorul meci pentru “studenți” va fi un alt derby local, cu Sănătatea Cluj.

Comenteaza