Foto Cerere în căsătorie pe Cluj Arena, la derby-ul dintre "U" şi CFR

Cerere în căsătorie pe Cluj Arena, la derby-ul dintre "U" şi CFR
Cerere în căsătorie pe Cluj Arena, la derby-ul dintre "U" şi CFR
Cerere în căsătorie pe Cluj Arena, la derby-ul dintre "U" şi CFR

Întâlnirea la derby-ul dintre "U" Cluj şi CFR Cluj, de joi 20 octombrie 2022, va rămâne una de pus în calendar, nu doar pentru echipele din teren, ci şi pentru un cuplu de fani ai Universităţii Cluj. 

Un suporter al echipei "U" Cluj a profitat de evenimentul sportiv de pe Cluj Arena de joi seara pentru a-i face o surpriză logodnicei sale. Acesta şi-a cerut iubita de sotie chiar pe stadion.

Surpriza de pe stadion la meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a venit odată cu desfăşurarea unui banner pe care scria: "Crina, vrei să fii soţia mea?"

Crainicul a strigat numele iubitei suporterului pentru a se prezenta la tribuna oficială şi a-şi ridica tricoul câştigat. Între timp a apărut şi inelul, când suporterul a îngenuncheat în faţa iubitei şi a făcut cererea în căsătorie.

Bineînţeles răspunsul a fost afirmativ, iar cei doi tineri îşi vor aminti pentru totdeauna derby-ul dintre "U" Cluj şi CFR Cluj din data de 20 octombrie 2022, în care ea a spus DA, în faţa unui stadion întreg şi astfel şi-a legat viaţa de cel iubit.

Sursa: E fain la Cluj!

Comenteaza