Cei mai buni luptători de Taekwon-do de pe continent vin la Cluj, la Cupa Europei

Cei mai buni luptători de Taekwon-do de pe continent vin la Cluj, la Cupa Europei
700 de medalii, 500 de sportivi, 100 de campioni europeni, 14 naţiuni, un singur sport: Taekwon-do. Clujul găzduieşte la Sala Polivalentă, în perioada 24-26 iunie, cea de-a şaptea ediţie a Cupei Europei la Taekwon-do ITF.

Este un eveniment important în sfera artelor marţiale, organizat an de an în cele mai importante oraşe ale Europei. Toţi iubitorii sportului sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca să vizioneze spectacolul artelor marţiale oferit de sportivi din România şi din 14 ţări europene.

"Suntem deosebit de încântaţi că am reuşit să aducem o asemenea competiţie de însemnătate majoră în România şi, totodată, suntem bucuroşi că gazda acestei competiţii europene este Cluj-Napoca, un oraş care în ultima perioadă atrage evenimente sportive de amploare naţională şi internaţională.

Am găsit aici o susţinere extraordinară din partea autorităţilor locale, care ne-au acordat tot sprijinul pentru aducerea şi organizarea acestei competiţii în Cluj-Napoca. Sperăm ca evenimentul să se desfăşoare în limitele fair-play-ului şi să ne bucurăm de o participare numeroasă a sportivilor şi spectatorilor", a declarat Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Un eveniment conex desfăşurat vineri, 25 iunie, va reuni în aceeaşi locaţie micii luptători de Taekwon-do în cadrul Cupei Internaţionale de Taekwon-do ITF pentru Copii şi Cadeţi. Micii sportivi, viitori campioni la Taekwon-do, vor concura şi vor face spectacol în cadrul evenimentului, ţintind la cele mai înalte poziţii în clasamentul general. Dublul eveniment este organizat de Federaţia Română de Taekwon-do ITF şi Federaţia Europeană de Taekwon-do ITF cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Judeţean Cluj.

Comenteaza