Ce urmează în cariera lui Edi Iordănescu: “Vreau să revin, dar nu în orice condiții”

Ce urmează în cariera lui Edi Iordănescu: “Vreau să revin, dar nu în orice condiții”
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Fostul antrenor al campioanei a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat după despărțirea de formația din Gruia.

Chiar dacă a cucerit titlul în Liga 1 și Supercupa României, Edi Iordănescu a decis să renunțe la înțelegerea cu CFR Cluj, imediat după finalul campionatului. Antrenorul nu și-a găsit încă un nou angajament, deși recunoaște că a discutat cu mai multe cluburi.

”Deocamdată sunt șomer. Nu pot să spun ceva concret, au fost discuții și nu s-au materializat. Pe final de campionat, focusul meu a fost pe câștigarea campionatului, nu pe oferte.

Am avut o variantă bună în Europa, pe final de campionat, dar aparține trecutului. Dacă știam că nu voi continua la CFR, aș fi dat curs acelei oferte. Au fost mai multe discuții, nu s-au concretizat, dar sper să n-am o pauză foarte lungă.

Vreau să revin, dar nu în orice condiții. Mereu am fost atent la detalii, mereu vreau să ajung la performanță, să-mi îndeplinesc obiectivele.

Nu voi merge în orice condiții, prefer să mai aștept puțin. Nu am respins total zona Golfului, dar Europa are prioritate. Nu spun nu Ligii 1, dar sunt șanse mai mari să plec în străinătate”, a spus tehnicianul pentru Digisport.

Comenteaza