Ce spune Sabău despre noul său atacant. Jucătorul e încântat de stilul propus de antrenor

Ce spune Sabău despre noul său atacant. Jucătorul e încântat de stilul propus de antrenor
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj l-a prezentat oficial pe Elvis Manu, fotbalist olandez în vârstă de 30 de ani.

Echipa clujeană și-a completat lotul cu un jucător experimentat, care ar putea fi succesorul lui Mamadou Thiam, după cum chiar Ioan Ovidiu Sabău recunoaște. Antrenorul l-a lăudat pe noul său atacant și speră ca Manu să intre cât mai repede în formă.

"E un jucător care are calitate, are valoare pentru campionatul nostru. Trebuie să vedem cum îl aducem în formă și cum recuperează perioada pierdută. Așteptările sunt mari, eu ca antrenor, publicul și el își dorește să impresioneze.

Știe ce înseamnă acest club, s-a informat foarte bine. Știe că lumea are așteptări mari de la el. E crescut într-un fotbal în care presiunea există tot timpul. Sper să îl pregătim bine și să ne ajute. Sper să fie un înlocuitor pentru Thiam.

Ne-am dorit un jucător cu experiență, care să ia acțiuni 1 la 1, să câștige duelurile. Știu ce a însemnat Thiam, așteptăm să îl vedem și pe Manu. Jucătorii olandezi au personalitate, nu au teamă, sunt bine instruiți. Din ce informații avem, e un lider în vestiar și pe teren", a declarat tehnicianul.

De cealaltă parte, Elvis Manu a fost crescut de Feyenoord, echipă pentru care Ioan Ovidiu Sabău a evoluat timp de două sezoane. Astfel, filosofia de joc propusă de antrenor este pe placul jucătorului.

"L-am întâlnit, mi se pare un om foarte deschis. A fost foarte prietenos, am avut o discuție foarte bună. A vorbit despre încrederea pe care o are în mine. Avem o relație bună, vedem cum se va dezvolta. Cred că stilul său mi se potrivește.

Când am început negocierile am urmărit și câteva meciuri și cred că modul în care joacă echipa a fost unul dintre principalele motive pentru care am acceptat să vin", a explicat atacantul.

Comenteaza