Foto Ce spune Dan Petrescu despre o finală CFR - „U” Cluj

Ce spune Dan Petrescu despre o finală CFR - „U” Cluj
| Foto: ZIUA DE CLUJ

Antrenorul formației din Gruia tratează fiecare partidă de fotbal ca pe o finală. Acesta a vorbit și despre posibilitatea unei partide în ultimul act al cupei împotriva celor de la „U” Cluj.

Întrebat de ZIUA DE CLUJ dacă și-ar dori ca finala Cupei României 2022-2023 să se dispute între CFR Cluj și Universitatea Cluj, Dan Petrescu a răspuns că prioritar este meciul de mâine de pe teren propiu di faza sferturilor contra celor de la FC Argeș Pitești, de la ora 21.00

„Mi-aș dori să trec de Argeș sincer, după aceea putem vorbi și despre asta. Vreau să o luăm pas cu pas”, a declarat tehnicianul celor de la CFR Cluj.

Petrescu: „Cu Argeș va fi mai greu decât cu FCSB”

„Bursucul” a vorbit și despre adversarul din sferturile competiției.

„Va fi greu, au fost multe schimbări acolo. Meciul acesta este mai dificil decât cel cu FCSB, asta din punct de vedere al antrenorului, ca să motiveze jucătorii. Adversarii nu se vor da la o parte. Vin să câștige. Pentru ei ar fi un lucru fantastic să ajungă în semifinală sau finală. Am văzut cât de mult s-au bucurat și cei de la UTA pentru că au ajuns în semifinală. E o performanță. Asta trebuie să fie și pentu noi (...) noi suntem în cărți încă. Și în campionat, și în Cupa României. Ne batem (la trofee - n. red.). Anii trecuți eram favoriți, acum nu. Asta e realitatea. 

Tehnicianul formației din Gruia a afirmat faptul că fiecare meci contează, indiferent dacă e în cupă sau în Superliga I.

„Orice meci e important. Dacă am ieșit din cupă, rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci precum o finală, iar asta e cel mai important pentru noi, meciul următor. Pe lângă asta, mai avem și meciul de duminică (cu FCSB - n. red.), care vine foarte repede pentru noi. E și un avantaj că jucăm în cupă, dar și un dezavantaj. Ceilalți se odihnesc, se uită la televizor și spun că ne vor lua pe sus”, a mai spus Dan Petrescu.

Comenteaza