Ce spun oficialii de la CFR după victoria împotriva Slovan, cu un picior în Champions League VIDEO

Ce spun oficialii de la CFR după victoria împotriva Slovan, cu un picior în Champions League VIDEO
Un pas până la grupele Champions League. CFR a reuşit aseară să se califice în play-off-ului celei mai importante competiţii intercluburi din lume, după ce a învins cu 2 la 1, în deplasare, campioana Cehiei, Slovan Liberec. Golurile au fost marcate de Kapetanos şi Sougou. În tur, clujenii câştigaseră meciul cu Slovan cu 1 la 0.

Fotbaliştii clujeni au ajuns acasă, după victoria de la Liberec, în toiul nopţii. Chiar şi aşa, au fost aşteptaţi la aeroport de mai mulţi suporteri entuziaşti. Cel mai apreciat de fani şi de conducerea clubului a fost portarul Mario Felgueiras, care a făcut un meci excelent în Cehia. Vezi ce spune preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, în materialul video. Vezi tot aici cum i-au aşteptat suporterii pe "feroviari".

CFR aşteaptă acum să îşi afle adversara din barajul pentru grupele Ligii Campionilor. Pe lista posibililor adversari se află FC Basel, din Elveţia, Anderlecht Bruxelles, din Belgia, Celtic Glasgow, din Scoţia, BATE Borisov, din Belarus, şi Dinamo Zagreb, din Croaţia. Conducătorii clujeni spun că şi-ar dori ca sorţii să le aducă drept adversar formaţia BATE Borisov.

Tragerea la sorţi va avea loc mâine, la ora 13, la sediul UEFA de la Nyon.

 

Comenteaza