Ce și-a reproșat Dan Petrescu după ce a încheiat anul cu un eşec în Gruia: ”E singura zi în care nu am făcut...”

Ce și-a reproșat Dan Petrescu după ce a încheiat anul cu un eşec în Gruia: ”E singura zi în care nu am făcut...”
| Foto: Captura YouTube - CFR TV

CFR Cluj ratat chiar pe propriul teren ocazia de a urca pe primul loc în clasamentul Superligii. Echipa antrenată de Dan Petrescu  a fost învinsă de Hermannstadt, 0-1, în ultimul meci din 2022. 

Antrenorul CFR-ului nu s-a ferit să-și critice jucătorii dar a avut câteva reproșuri și la adresa sa. Acesta și-a reproșat că a făcut schimbări în partea a doua, în contextul în care jucătorii care au intrat pe teren nu au adus nimic în plus, ba chiar din contră.

Pe deasupra, Dan Petrescu a transmis la conferința de presă de după meci, că a fost singura dată când nu a făcut un antrenament pentru fazele fixe în ziua meciului, din cauza temperaturilor, și că acesta ar fi de fapt motivul pentru care CFR a luat gol tocmai dintr-un astfel de moment static.

”La pauză le-am spus că e bun 0-0 la cum jucăm, le-am spus că e bun un punct și că nu trebuie să facem greșeli. Au greșit și ei, am greșit și eu. Nu trebuia să fac nicio schimbare în repriza a doua.

Un an fantastic se încheie urât. E clar că și vacanța va fi altfel față de cum voiam. E o înfrângere care va rămâne mult acolo. Preferam ca mâine să începem antrenamentele. Când pleci în vacanță după ce pierzi ultimul meci, aia nu mai e vacanță.

N-am înțeles ce a făcut Malele la corner. Kolinger n-avea voie să ia al doilea galben. Nu știu unde era Yeboah, el era pe la 16 metri, dar trebuia să fie la prima bară să scoată acea minge. De asta sunt foarte supărat.

E singura zi în care nu am făcut faze fixe în ziua meciului, pentru că a fost prea frig, mi-a fost frică. Toți erau cu gândul la vacanță, și-au luat bilete de avion, au făcut petreceri, au făcut ce au făcut, după meciul cu FCSB nu s-au mai concentrat și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

N-au avut nicio ocazie și ne-au bătut, bravo lor. Au făcut ce au trebuit să facă. Asta e realitatea. Dorința mea era victoria, altceva nu-mi doream.

Pentru mine e foarte greu, eu pun la suflet mereu înfrângerile. De ziua mea o să fiu foarte trist, asta e clar. Îmi trebuie două, trei zile să îmi revin”, a declarat Dan Petrescu.

Comenteaza