Ce se întâmplă cu Manea de la CFR Cluj după accidentarea recentă

Ce se întâmplă cu Manea de la CFR Cluj după accidentarea recentă
| Foto: https://iloveyoucluj.ro/

Cristi Manea (26 de ani), jucător esențial la CFR Cluj, s-a accidentat înaintea partidei România - Kosovo 2-0, din etapa a șasea a preliminariilor pentru Campionatul European de anul viitor.

Absenţa lui Manea din lotul lui CFR Cluj se resimte, întrucât Andrea Mandorlini îl poate introduce în echipă pe jucătorul naționalei atât pe postul de fundaș dreapta, cât și în centrul defensivei. Marius Bilașco, director sportiv la CFR, a vorbit despre accidentarea jucătorului și a spus că de săptămâna viitoare va începe antrenamentele. 

CFR Cluj a primit o veste excelentă la câteva zile de la eșecul cu Rapid. Ardelenii pot conta din nou de săptămâna viitoare pe fundașul dreapta Cristi Manea.

"Manea a venit accidentat de la echipa națională, noi speram să fie bine, a avut o leziune pe ligament, o întindere a ligamentelor, a avut nevoie de repaos total.

Noi sperăm ca săptămâna ce urmează să înceapă normal cu echipa (n.r.: - antrenamentele). Depinde cum evoluează ca organism în ceea ce privește antrenamentele, premisele ca el să inceapa să facă antrenamente sunt mari", a declarat Marius Bilașco la OrangeSport. 

Locul lui Manea în echipa de start a fost luat de Vasile Mogoș, dar evoluțiile acestuia au fost sub așteptări. Cristi Manea are 212 meciuri în tricoul lui CFR Cluj, pentru care a dat 9 goluri și 12 pase decisive. 3,5 milioane euro e cota lui Cristi Manea, jucător cu 25 de selecții la prima reprezentativă.

Comenteaza