Ce s-a întâmplat pe stadionul CFR-ului la golul FCSB-ului

Ce s-a întâmplat pe stadionul CFR-ului la golul FCSB-ului
| Foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Deşi CFR Cluj a condus mare parte din meciul de duminică seara a obținut doar un egal acasă, 1-1 în derby-ul cu FCSB. 

Singurul punct obţinut de CFR Cluj pe teren propriu măreşte distanţa între campioană care are doar 35 de puncte şi Farul Constanţa care are 39 de puncte până în acum în Play Off. FCSB se află acum la doar un punct distanţă de CFR Cluj, cu 34 de puncte acumulate. 

Derby-ul din Gruia a avut o asistență impresionantă, număr oficial de 15.200 de spectatori. Galeria celor de la FCSB a fost grupată într-un colț al peluzei, dar adevăraţii suporteri din Ardeal ai FCSB-ului au ieşit la iveală la golul egalizator marcat de Florinel Coman (24 de ani) în minutul 68 al derby-ului CFR Cluj - FCSB.

În acel moment s-a declanșat o adevărară sărbătoare pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, chiar în casa campioanei. Rporterii GSP prezenți în Gruia au surprins cum sectoare întregi de la Tribuna 2 s-au ridicat în picioare, au sărbătorit golul și au scandat alături de Peluza Nord FCSB, scrie gsp.ro

Fanii gazdelor au privit cu uimire momentul şi au încercat să acopere scandările de bucurie ale fanilor echipei rivale de la Bucureşti cu un cor de fluierături. 

Clubul FCSB le-a mulţumit chiar pe pagina oficială de Facebook suporterilor prezenți la Cluj pentru atmosfera extraordinară pe care au creat-o. 

Comenteaza