După ce a urcat "U" Cluj pe loc de play-off, Ioan Ovidiu Sabău vrea şi o finală de Cupă

După ce a urcat "U" Cluj pe loc de play-off, Ioan Ovidiu Sabău vrea şi o finală de Cupă
| Foto: Facebook - Fotbal Club Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a câștigat cu 2-1partida cu FCU Craiova şi a ajuns la 26 de puncte încheind etapa pe loc de play-off. 

Universitatea Cluj a învins-o duminică, pe teren propriu, pe FCU Craiova, scor 2-1, într-un meci din cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Antrenorul Universităţii Cluj şi-a lăudat jucătorii: "Este o victorie meritată, muncită. Vreau să-mi felicit jucătorii, am crezut foarte mult în noi", a declarat Sabău la finalul partidei de pe Cluj Arena. 

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a trasat obiectivele pentru următoarea perioadă. Acesta a spus că echipa sa trebuie să o învingă pe FC Botoșani și să se califice din grupele Cupei României.  

”Trebuie să câștigăm și să ne calificăm mai departe în Cupa României. Îmi doresc foarte mult acest lucru și cred că și jucătorii vor să mai joace o finală de Cupă. Nu va fi ușor deloc să ne calificăm", a declarat Sabău.  

Antrenorul Universității Cluj a mai spus și numărul de puncte minim pe care echipa sa trebuie să-l obțină în ultimele partide din acest an calendaristic.

"Îmi doresc să luăm undeva la 7 puncte (n.r. în ultimele partide din acest an de campionat). Am fi în grafic, am avea un moral bun, am avea o mini-vacanță frumoasă”, a conchis Sabău, citat de digisport.ro.  

Comenteaza