Ce caracter! De ce nu s-a bucurat Dan Nistor când a marcat în partida cu Dinamo

Ce caracter! De ce nu s-a bucurat Dan Nistor când a marcat în partida cu Dinamo

Universitatea Cluj s-a întors de pe „Arcul de Triumf” cu 3 puncte și a urcat pe locul 5 în Superligă. Unicul gol a fost marcat de Dan Nistor în minutul 4. De ce nu s-a bucurat mijlocaşul când a marcat. 

Dan Nistor, mijlocașul central în vârstă de 35 de ani de la U Cluj, a deschis scorul în partida cu Dinamo cu un gol superb și a făcut un gest care arată o latură a caracterului său.

Meciul dintre Dinamo și U Cluj s-a jucat luni seară, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, în cadrul etapei cu numărul 19 din Superliga și s-a încheiat cu victoria „șepcilor roșii”, scor 1-0, după golul marcat de către Dan Nistor încă din minutul 4.

"U" Cluj a creat o fază superbă în primele minute ale partidei. Alex Chipciu a înaintat pe partea dreaptă, a centrat pentru Daniel Popa, iar acesta a așezat foarte bine cu călcâiul pentru Dan Nistor, iar acesta a șutat din prima, din interiorul careului, direct în poarta „câinilor”.

Jucătorii de la "U" Cluj s-au năpustit asupra lui Dan Nistor, însă acesta nu s-a bucurat pentru reușita sa, care a venit chiar împotriva fostei echipe, care se află pe loc de retrogradare. Chiar a ridicat mâinile în sus ca şi cum şi-ar fi cerut scuze în faţa fanilor dinamovişti pentru golul marcat. 

Nistor a jucat la Dinamo în perioada august 2016 – ianuarie 2020, când a fost vândut la Universitatea Craiova pentru doar 260 de mii de euro, deși fotbalistul avea inclusiv chipul pe autocarul echipei.

De ce a decis Nistor să nu celebreze la golul din poarta dinamoviştilor? „Din respect pentru acești fani minunați. Nu merită ce li se întâmplă în acest moment. Mi-au apreciat gestul, am și dat tricoul cuiva, am cântat și acel celebru refren. Meciurile trec, puncte nu fac și cred că vor ieși greu de acolo”, a spus Dan Nistor, la finalul partidei de pe Stadionul „Arcul de Triumf”, citat de prosport.ro

"U" Cluj a urcat pe locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne cu doar zece puncte, pe locul 15.

Comenteaza