Ce e mai tare decât CFR - ”U”? Real Madrid - Barcelona 1-1, goluri Ronaldo și Messi - VIDEO

Ce e mai tare decât CFR - ”U”? Real Madrid - Barcelona 1-1, goluri Ronaldo și Messi - VIDEO
După derby-ul Clujului, a venit cel al Spaniei. E o glumă desigur, ca tot fotbalul nostru raportat la cel jucat de Messi și Ronaldo.

Întreaga lume a fost conectată sâmbătă noapte la ”El Clasico”, deși el putea schimba situația din clasament în Primera Division. Barcelona are opt puncte avans și pare imposibil de oprit din drumul spre un nou titlu.

Barcelona și Real s-au întâlnit prima oară din seria de patru întâlniri programate la interval de câteva zile. Granzii Spaniei vor mai juca o dublă în semifinalele Champions League, respectiv o partidă în finala Cupei Spaniei, miercuri, la Valencia.

Real Madrid - Barcelona 1-1

Marcator: Ronaldo 82 p. - Messi 52 p.

Real: Casillas - S. Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo - Khedira, Pepe, X. Alonso (66 Arbeloa) - Di Maria (66 Adebayor), Benzema (56 Mesut Ozil), Ronaldo. Antrenor: Jose Mourinho.

Barcelona: Valdes - Alves, Pique, Puyol (57 Keita), Adriano (81 Maxwell) - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro (66 Afellay), Messi, Villa. Antrenor: Josep Guardiola.

Eliminare: Albiol 51

 

0-1, min. 52 MESSI transformă un penalty, după ce Villa fusese faultat clar în careu de Albiol. Fundașul a fost de altfel eliminat

1-1, min. 82 RONALDO transformă și el o lovitură de la 11 metri, după un fault la Marcelo

Ronaldo și Villa au trimis mingea în barele porților.

Meciul a fost dominat la început de Barcelona, care a fost totuși ținută la distanță de apărarea foarte concentrată a lui Mourinho. Suprinzător, după ce catalanii au deschis scorul, Realul a revenit și a avut mai multe ocazii de gol, chiar dacă era cu un jucător mai puțin în câmp. Până la urmă, presiunea exercitată de gazde a fost răsplătită cu golul reușit de penalty de Ronaldo.

Vezi mai jos imagini din ”El Clasico”.


szólj hozzá: Real Madrid 1-1 Barcelona

Comenteaza