Ce așteptări are conducerea Universității Cluj de la perioada de mercato: "Sperăm să mai facem cel puțin 3 transferuri"

Ce așteptări are conducerea Universității Cluj de la perioada de mercato: "Sperăm să mai facem cel puțin 3 transferuri"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Clubul clujean nu a încheiat campania de achiziții, iar oficiali își doresc să mai realizeze câteva mutări înainte de închiderea ferestrei de transferuri.

În ultima perioadă, Toni Petrea a cerut constant întăriri și a afirmat în repetate rânduri că își dorește ca fiecare post să fie dublat. Odată cu reconfirmarea sa în funcție, conducerea Universității Cluj pregătește noi mutări, însă discuțiile cu jucătorii decurg greu.

"Eram aproape de a semna cu un jucător și s-a întins negocierea. Încă nu s-a încheiat, sunt anumite pretenții care se schimbă. E vorba de un străin și e greu să îl aducem în România. Sperăm să mai facem cel puțin 3 transferuri", a spus Giurgiu.

"Mai avem nevoie de 3 poziții. E nevoie de jucători, se încheie perioada de transferuri. Mai pot apărea accidentări, suspendări, avem nevoie de dubluri pe posturi", a adăugat antrenorul Toni Petrea.

Daniel Popa, Bogdan Mitrea, Doru Popadiuc, Ovidiu Perianu, Radoslav Dimitrov, Mihai Bordeianu, Andreias Calcan și Bogdan Vătăjelu sunt jucătorii transferati de Universitatea Cluj în perioada de mercato din vară, de menționat fiind faptul că Bordeianu a reziliat înțelegerea după doar două meciuri.

Comenteaza