Care sunt planurile Unirii Dej pentru noul sezon: "Ne gândim la un proiect pe termen mediu-lung"

Care sunt planurile Unirii Dej pentru noul sezon: "Ne gândim la un proiect pe termen mediu-lung"
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Formația din liga secundă se pregătește pentru debutul noii stagiuni, care va avea loc în compania celor de la CSM Alexandria.

După un sezon istoric, în care Unirea Dej a jucat în play-off-ul Ligii a 2-a, clubul a trecut prin schimbări importante. Vechiul staff a fost înlocuit de unul condus de Dacian Nastai, iar lotul de jucători a fost modificat din temelii.

Gabriel Magdaș, președintele echipei din județul Cluj a explicat care va fi strategia Unirii Dej pentru noul sezon, dar și pentru anii următori.

"Obiectivele rămân aceleași, rămân pe aceleași coordonate, ne gândim la un proiect pe termen mediu-lung. Nu ne abatem de la obiectivele avute, rămân aceleași, metoda de lucru rămâne aceeași. Nu am gândit echipa doar pentru acest campionat, ci pentru o perioadă de doi-trei ani.

Ne-am orientat către jucători de 23-24 de ani, dornici de performanță, normal că nu e ușor, până acum ne-am dus într-o zonă de omogenitate. Au venit jucători de valoare și cred că putem omogeniza jocul echipei", a spus președintele clubului. 

Primul meci al Unirii Dej din noua stagiune a Ligii a 2-a va avea loc sâmbătă, 5 august, de la 11:00.

Comenteaza