Campionii, avertizați în legătură cu cel mai recent transfer: “Eu nu l-aş mai lua. Nu mai am încredere”

Campionii, avertizați în legătură cu cel mai recent transfer: “Eu nu l-aş mai lua. Nu mai am încredere”
| Foto: fanatik.ro

CFR Cluj s-a înțeles cu Rachid Bouhenna de la Sepsi OSK, iar algerianul se va alătura formației din Gruia la finalul actualului sezon.

Recent, fundașul central a anunțat că s-a înțeles cu “feroviarii” și va face parte din lotul echipei clujene după ce contractul său cu Sepsi OSK va expira. Totuși, integritatea lui Bouhenna este pusă la îndoială după ce apărătorul a fost eliminat în partida cu CFR Cluj din finalul sezonului regular.

Antrenorul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, a vorbit despre situația algerianului și susține că dacă ar fi fost în locul “feroviarilor” ar fi renunțat la Bouhenna. “Eu, dacă aş fi antrenorul unui club şi transfer un jucător şi apoi îmi face treaba asta, eu nu l-aş mai lua (n.r. - pe Bouhenna la CFR Cluj).

Dacă mă gândesc că a făcut-o intenţionat, nu l-aş mai lua, pentru că mă aştept ca atunci când vine la mine... Nu mai am încredere. La orice greşeală pe care o face te gândeşti”, a declarat secundul echipei naționale la Telekom Sport.

La rândul său, Marius Bilașco a vorbit despre transferul algerianului. “Eu ştiu un singur lucru, Marian Copilu a avut ceva discuţii cu agentul jucătorului. Plus că, dacă e să ne uităm la lotul pe care îl avem noi acum, mă refer la zona de fundaşi centrali, eu zic că suntem acoperiţi.

Eu nu aş putea să spun. În momentul când un jucător este oficial la noi, noi îl prezentăm. E o poziţie pe care suntem acopriţi, asta voiam să punctez, ca fundaş central. Dacă era atacant, era mai credibilă. Din ce ştiu eu, sunt doar nişte discuţii pe care chiar Marian Copilu le-a avut cu agentul jucătorului”, a spus Bilașco.

Comenteaza