Campioana U-BT își măsoară forțele cu Groningen în Europe Cup. Cât costă biletele

Campioana U-BT își măsoară forțele cu Groningen în Europe Cup. Cât costă biletele
Campioana României la baschet masculin debutează în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup. Marți, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj, U-BT Cluj va evolua împotriva olandezilor de la Donar Groningen.

Biletele de intrare costă 20 de lei și sunt disponibile pe platforma Bilete.ro. Tichetele pot fi achiziționate și de la casieria Sălii Polivalente, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:00. Elevii și studenții vor beneficia de o reducere de 50%, pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Tichetele cu reducere pot fi cumpărate doar de la casele de bilete, anunță u-bt.ro.

Cu o jumătate de oră înainte de începutul partidei, spectatorii nu mai au posibilitatea de a își alege locurile în sală. Tichetele vor fi pretipărite cu locul pentru a limita timpul de așteptare la casierie. Biletele pot fi procurate și din magazinele Germanos, Inmedio și Poșta Română din Cluj.

U-BT Cluj - Donar Groningen se joacă marți, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă, în etapa I din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup. Ardelenii au ajuns aici după ce au câștigat Grupa E, cu 11 puncte. Groningen a terminat pe locul secund în Grupa A, acumulând 10 puncte.

Comenteaza