Campioana se confruntă cu datorii uriașe. Mai multor jucători le-au fost blocate conturile

Campioana se confruntă cu datorii uriașe. Mai multor jucători le-au fost blocate conturile
| Foto: facebook.com/cfr1907

Pe lângă rezultatele slabe din primele meciuri ale anului, CFR Cluj are și probleme financiare din în ce mai importante.

Formația din Gruia se confruntă cu o formă sportivă slabă, ale cărei cauze ar putea fi restanțele față de jucători. Așa cum președintele Cristi Balaj anunța, elevii lui Dan Petrescu nu și-au mai primit salariile de trei luni, însă datoriile clubului față de fotbaliști sunt mult mai mari.

Potrivit GSP, Camora&Co. trebuie să primească și o parte din salariile pe luna august, care au fost reeșalonate, septembrie fiind ultima lună când au încasat salariul întreg.

Totodată, clubul s-a angajat să achite prime de câte 1.000 de euro pentru fiecare victorie din campionat, însă sumele pentru sezonul trecut și cel în curs nu au fost încă plătite. Mai mult, fotbaliștii nu au încasat nici primele pentru titlu, care variază între 20.000 și 25.000 de euro.

CFR Cluj nu are datorii doar către proprii angajați, ci și către stat. În ultimul an clubul nu a plătit TVA-ul aferent salariilor jucătorilor, iar mai mulți dintre aceștia au avut conturile blocate. La aceste sume se adaugă și 350.000 de euro, impozite datorate către bugetul local.

Comenteaza