Campioana plănuiește noi transferuri: “Mai avem discuții. Sperăm să se alăture echipei în cantonament”

Campioana plănuiește noi transferuri: “Mai avem discuții. Sperăm să se alăture echipei în cantonament”
| Foto: ZIUA de Cluj

Formația din Gruia este în continuare în căutare de jucători care să întărească lotul pentru sezonul următor.

CFR Cluj a efectuat ultimul antrenament pe plan local înaintea plecării în cantonamentul din Austria. Dan Petrescu a avut la dispoziție majoritatea jucătorilor, inclusiv noile achiziții, Braun, Brucic, Muhar și Hammershoy-Mistrati.

Prezent la ședința de pregătire, președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a dezvăluit că “feroviarii” plănuiesc noi transferuri, dar a sugerat și că vor exista mai mulți jucători care vor fi vânduți.

“Au fost prezentați cei 4 noi jucători și mai avem discuții. Sperăm ca acest jucător să semneze cu CFR Cluj și să se alăture echipei în cantonament. E important să se întâmple cât mai repede, având în vedere că în 5 sau 6 iulie începem competiția în Champions League.

Numărul jucătorilor pe care îi avem este suficient, doar că avem jucători solicitați de alte cluburi. CFR nu va renunța la acei jucători, ci vor fi vânduți.

Vorbim de fotbaliști care au participat în ediția trecută de campionat și în funcție de ce plecări vor fi, vom vedea și ce jucători vor sosi. În câteva zile vom avea mai multe informații în acest sens”, a spus președintele campioanei.

Jucătorii români, greu de transferat la CFR Cluj

Cristi Balaj a vorbit și despre interestul formației din Gruia pentru mai mulți fotbaliști de la Farul Cosntanța, însă a explicat că jucătorii români sunt greu de transferat la CFR Cluj, având în vedere că nu au nivelul necesar pentru a evolua în competițiile europene.

”Sunt mai mulți jucători interesanți la Farul Constanța. Gică Hagi pregătește excelent fotbaliștii. Jefte este unul dintre cei care au impresionat în sezonul trecut, însă rămâne de văzut.

Este mai greu să aducem jucători români, vedem ce opțiuni există și la echipa națională. Cupele europene necesită un nivel ridicat și calitate care probabil la jucătorii români este greu de găsit”, a explicat Balaj.

Comenteaza