Campioana își dorește un titular al echipei naționale: "Nu doar CFR Cluj m-a întrebat de el"

Campioana își dorește un titular al echipei naționale: "Nu doar CFR Cluj m-a întrebat de el"
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Formația din Gruia ar putea da lovitura pe piața transferurilor, cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon.

Deși atât Cristi Balaj, cât și Dan Petrescu au anunțat că CFR Cluj nu va mai transfera în actuala perioadă de mercato, "feroviarii" se pregătesc de o adevărată lovitură. Campioana României negociază cu Florin Niță, titularul din poarta echipei naționale.

Goalkeeper-ul în vârstă de 34 de ani nu va mai continua la Sparta Praga, unde câștiga 350.000 de euro pe sezon. Discuțiile dintre cele două părți au fost confirmate de agentul Bogdan Apostu, însă acesta a dezvăluit și că "feroviarii" au concurență pentru semnătura portarului.

"Următorul transfer important va fi cel al lui Florin Niță. Cu siguranță va pleca de la Sparta Praga și va face obiectul unui transfer important. Rămâne să vedem unde, există discuții pe mai multe planuri. În cel mai scurt timp, Florin va lua o decizie.

El poate să apere la orice echipă, e o strategie, viziunea clubului. A demonstrat peste tot că poate și sunt sigur că va apăra la o echipă de nivelul lui.

Florin nu poate ajunge la o echipă normală, medie, din două considerente: este titularul echipei naționale și, doi, din rațiuni financiare, are un salariu pe care nicio echipă medie nu i-l poate suporta.

Nu vorbim de Italia, da? Dar dintre ţările din jurul nostru o echipă medie nu-i poate asigura salariul de la Sparta.

Nu doar CFR Cluj m-a întrebat de Niţă. Sunt multe echipe care l-ar dori pe Niţă. Oricum, va fi o echipă importantă! Va evolua constant de acum încolo. Sunt discuții concrete, avansate", a spus Apostu la Digisport.

Florin Niță este din ianuarie 2018 la Sparta Praga, pentru care a jucat de 110 ori și a cucerit o Cupă a Cehiei.

Comenteaza