Campioana CFR Cluj, trei premii la Gala Fotbalului Românesc 2019

Campioana CFR Cluj, trei premii la Gala Fotbalului Românesc 2019
| Foto: facebook.com/EuropaLeague

Formația din Gruia a primit trei distincții în cadrul evenimentului care desemnează premianții anului în “sportul rege” din România.

Performanțele reușite de CFR Cluj în 2019 au fost recunoscute și la Gala Fotbalului Românesc 2019. Trupa lui Dan Petrescu a cucerit titlul de campioană pentru al doilea an consecutiv și e la doar un punct de primăvara europeană. Trei dintre premiile decernate au mers înspre formația din Gruia, Ciprian Deac a fost ales cel mai bun mijlocaș, BIllel Omrani a primit distincția pentru cel mai bun stranier, în timp ce Marian Copilu a a fost desemnat cel mai bun conducător din Liga 1.

În plus, Cristian Manea, cel care a aevoluat în tricoul vișiniu în primăvara acestui an a fost ales drept cel mai bun fundaș al anului. Fotbalul clujean a bifat o altă distincție și la feminin, unde Teodora Meluță, de la “U” Olimpia Cluj, a fost desemnată cea mai bună fotbalistă a anului.

“Mulțumesc din suflet celor care m-au votat și care m-au văzut pe mine drept mijlocașul anului. Îmi pare rău că nu am putut participa la gală. Vreau să le mulțumesc colegilor mei, alături de care muncesc zi de zi și nu în ultimul rând soției mele, care mă suportă și mă acceptă așa cum sunt”, a declarat Ciprian Deac.

”Îmi pare rău că nu am putut participa la gală, avem multe antrenamente și jocuri. Sunt foarte fericit că am primit acest trofeu. Vreau să îi mulțumesc antrenorului, staff-ului și colegilor mei pentru că fără ei nu aș fi putut câștiga distincția. Sunt foarte fericit și foarte mândru”, a fost mesajul transmis de Billel Omrani.

Comenteaza