Campioana a pus ochii pe portarul revelației din Liga 1

Campioana a pus ochii pe portarul revelației din Liga 1
| Foto: digisport.ro

CFR Cluj este pe urmele unui goalkeeper care a impresionat în actuala stagiune și care e și pe lista lui Mirel Rădoi pentru echipa națională.

Deși este titular incontestabil în echipa “feroviarilor”, Cristian Bălgrădean a dat dovadă de lipsă de siguranță în unele momente. Astfel, oficialii din Gruia sunt în căutarea unui portar care să poată intra în locul goalkeeper-ului sosit de la FCSB.

Una dintre variante este o revenire a lui Arlauskis, care a fost îndepărtat de la Al-Shabab. Dacă negocierile cu lituanianul nu se concretizează, campionii au pus ochii pe un portar din Liga 1. CFR Cluj este pe urmele lui Octavian Vâlceanu, jucătorul revelației campionatului, Academica Clinceni.

”Îl urmăresc pe Vâlceanu, îl cunosc de copil. El, de trei ani, apără constant şi dă siguranţă şi văd că e şi al doilea căpitan, e văzut bine şi respectat în club. Are cifre foarte bune. După retragerea lui Tătăruşanu, poate intra în luptă cu ceilalţi portari. Din informaţiile mele, se interesau cei de la CFR Cluj şi de Vâlceanu”, a spus impresarul Florin Iacob, la Telekom Sport.

În vârstă de 24 de ani, portarul a evoluat în 22 de partide în actualul sezon, iar în 12 dintre ele nu a primit gol. De-a lungul carierei, Vâlceanu a mai evoluat pentru Sportul Studențesc, FC Juniorul și Viitorul Domnești.

Comenteaza