Camora și Deac, până în 2024 la CFR Cluj. Cei doi “veterani” și-au prelungit contractele cu “feroviarii”

Camora și Deac, până în 2024 la CFR Cluj. Cei doi “veterani” și-au prelungit contractele cu “feroviarii”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorii cu cele mai multe partide în tricoul clubului din Gruia au semnat noi angajamente cu formația clujeană.

Campioana a decis să noi contracte celor doi jucători care s-au confundat cu istoria recentă a “feroviarilor”. Sosit în 2011 în România, Mario Camora a fost o prezență constantă în primul 11 al CFR-ului, iar în ultimii ani a purtat banderola de căpitan. În cei aproape 10 ani petrecuți în Gruia, portughezul devenit român a strâns 359 de apariții și a cucerit patru titluri în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României.

Sosit la 19 la CFR Cluj, Ciprian Deac a impresionat încă de la începutul carierei sale alături de “feroviari” și chiar dacă a părăsit de două ori echipa clujeană s-a întors de fiecare dată în Gruia. În 12 sezoane alături de CFR Cluj, Deac a cucerit cinci titluri, trei Cupe și trei Supercupe. Mijlocașul a strâns 307 prezențe în tricoul vișiniu, a înscris 56 de goluri și a oferit 60 de pase decisive.

Ambii fotbaliști aveau înțelegeri valabile până în 2022, însă contractele au fost prelungite pentru încă două sezoane.

“Prelungirea contractelor este doar un semn modest de apreciere pentru Mario și Cipri. Loiali principiilor prin care au câștigat respectul întregii suflări microbiste, ei vor avea mereu locul asigurat în familia CFR. Chiar dacă aventura din teren se va sfârși într-o zi, porțile clubului nostru vor fi larg deschise pentru cei doi lideri și după ce vor agăța ghetele în cui!

Mario și Cipri, vă dorim mult succes în continuare în tricoul vișiniu! Să ne bucurăm împreună de noi momente de glorie!”, a transmis CFR Cluj.

Comenteaza