Video Camora, concluzii după primul amical al iernii: "Echipa a jucat bine"

Camora, concluzii după primul amical al iernii: "Echipa a jucat bine"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Căpitanul CFR-ului a vorbit după finalul jocului de pregătire contra celor de la Holstein Kiel, încheiat cu scorul de 1-1.

Campioana a disputat primul amical în cantonamentul din Spania, adversara "feroviarilor" fiind o formație din liga secundă germană. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, scor stabilit încă de la pauză.

După fluierul final, Mario Camora a oferit concluzii despre joc și consideră testul a fi unul reușit. Căpitanul CFR-ului a dezvăluit că nivelul antrenamentelor din primele zile ale cantonamentului a fost unul ridicat, iar jucătorii s-au resimțit în timpul partidei.

"Tot timpul primul meci e complicat. Suntem greoi, s-a făcut o pregătire fizică bună. Important e că am făcut un meci bun pentru primul amical. Echipa a jucat bine, nu s-a accidentat nimeni.

Sperăm să fim toți sănătoși până la finalul cantonamentului. Au fost zile grele, dar știam cu toții că așa va fi. De asta facem pregătirea și lucrăm 100% să ajungem la primul meci cât mai bine", a spus fundașul campioanei.

Comenteaza