Calificarea se decide în Turcia. CFR-ul lui Mandorlini a remizat cu Adana Demirspor

Calificarea se decide în Turcia. CFR-ul lui Mandorlini a remizat cu Adana Demirspor
| Foto: facebook.com/AdsKulubu

Formația din Gruia a încheiat la egalitate, scor 1-1, prima manșă a duelului din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.

Cu trei debutanți în primul 11, Morgan, Tachtsidis și Avounou, echipa clujeană a început partida înghesuită în propria jumătate. Turcii au pus presiune încă din start, însă "feroviarii" au fost cei care au deschis scorul. Jefte a apărut bine la prima bară și a deviat în plasă o centrare a lui Camora (6).

Oaspeții au revenit în ofensivă, în timp ce elevii lui Mandorlini au căutat să dea o nouă lovitură pe contraatac. În ciuda eforturilor depuse de jucătorii celor de la Adana Demirspor, apărarea clujeană a fost bine organizată, iar mijlocașii au aglomerat excelent zona din fața propriului careu, lăsându-i pe turci fără soluții.

Șutul puternic trimis de Avounou în prelungirile reprizei și prins de Karacic a încheiat o primă parte în care totul a mers în favoarea "feroviarilor". Așadar, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0.

În actul secund situația nu s-a schimbat. CFR a beneficiat de ziua bună a lui Sava, dar și șansa a fost de partea clujenilor. Acțiunile ofensive au fost aproape date uitării, în timp ce turcii au venit în valuri spre poarta gazdelor.

Abia după ce Mandorlini a trimis forțe proaspete în teren, "feroviarii" au avansat, iar nou-intratul Filip a trimis cu capul alături (72). În cele din urmă, după eforturi îndelungate, Adana Demirspor a restabilit egalitatea grație căpitanului Stambouli, care l-a învins pe Sava cu o execuție din afara careului (77).

Replica gazdelor a venit din gheata căpitanului Camora, care a fost aproape de reușita care ar fi putut pecetlui soarta jocului. În schimb, în minutele de final, clujenii au avut din nou șansă la ocaziile mari ale turcilor, iar partida din Gruia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Returul din Turcia, în care se va decide echipa calificată în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League e programat joi, 3 august.

Comenteaza