Cadu s-a întors în România. A semnat cu o echipă de Liga 1

Cadu s-a întors în România. A semnat cu o echipă de Liga 1
Fostul căpitan al CFR-ului a decis să revină în fotbalul românesc, dar nu la Cluj.

Ricardo Cadu a luat decizia de a se întoarce în fotbalul românesc. El s-a antrenat alături de Rapid, dar situaţia complicată a clubului din Giuleşti l-a determinat până la urmă să îşi pună semnătora pe un contract cu ASA Târgu Mureş, scrie prosport.ro.

"Am semnat pentru un an de zile cu ASA Târgu Mureş. Am fost foarte bine primit aici. Mi-a plăcut foarte mult baza pe care o au aici, puţine cluburi din România au astfel de condiţii, sincer. Am vorbit cu Daniel Stanciu când eram la Rapid. Îmi pare rău, dar acolo nu am putut să rămân. Ne-au spus că au termen vineri, apoi că au termen miercuri, ori eu aşa nu mai puteam să stau. Stăteam aiurea. Eu am vrut să joc la Rapid, de asta m-am întors în România, dar m-a deranjat că nu era nimic sigur şi mai avem doar o săptămână şi jumătate până începe campionatul", a declarat Cadu pentru DigiSport.

Fundaşul central a explicat că au exitat discuţii şi cu CFR Cluj, dar clubul din Gruia nu s-ar fi arătat interesată de serviciile sale.

"La începutul verii m-a sunat cineva de la CFR Cluj pentru o revenire. Mi-au spus să aştept, dar nu m-a mai sunat nimeni. Sunt dezamăgit puţin, pentru că eu aş fi vrut să îmi termin acolo cariera, să mai joc la Cluj un an sau doi. Dar ăsta este fotbalul. Dacă cei de la Cluj mă mai sună, normal că mă întorc. Acolo am câştigat trofee, a fost cea mai bună perioadă a mea", a încheiat Cadu.

Ricardo Cadu a jucat la CFR Cluj între 2006 şi 2014, timp în care a strâns 202 meciuri şi 27 de goluri. În tricoul vişiniu, Cadu a câştigat opt trofee: trei titluri de campion, trei Cupe şi două Supercupe ale României.

Comenteaza