Cadu despre CFR Cluj pe locul I: "Am avut şi noroc, dar suntem şi cea mai bună echipă din România" VIDEO

Cadu despre CFR Cluj pe locul I:
"Avem şi noroc, şi calitate". Aceasta este explicaţia portughezului Cadu pentru faptul că CFR a devenit în sfârşit lider în Liga I. Mâine, clujenii întâlnesc chiar echipa care i-a ajutat să urc în frunte, Sportul Studenţesc.

CFR a câştigat cu şansă meciul de sâmbătă contra Pandurilor din Târgu Jiu. Pentru a deveni lideri, clujenii aveau nevoie de un mic miracol: acela ca Sportul Studenţesc să învingă pe Dinamo. Miracolul s-a întâmplat, iar acum clujenii sunt pe primul loc, cu un avans de două puncte în faţa "câinilor roşii".


"Am avut şi noroc, dar avem şi calitate de primul loc pentru că eu zic că suntem cea mai bună echipă din România", spune Cadu.

"E bine pe primul loc, pentru că ăsta a fost obiectivul nostru de la începutul campionatului, am ajuns acolo şi sperăm să rămânem până la final", adaugă el.

CFR va juc mâine chiar cu Sportul Studenţesc. Bucureştenii au numai victorii în meciurile oficiale din 2012 şi se anunţă un adversar dificil pentru clujeni.

"Trebuie să avem respect, Sportul e o echipă tânără cu un antrenor tânăr. E o echipă bună şi trebuie să batem", spune portughezul.

Partida dintre Sportul Studenţesc şi CFR Cluj începe la ora 15:30 şi va putea fi urmărită în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

Reporter: Septimiu Fantea
Operator: Florin Dan

Comenteaza