Cadu anunţă supremaţia CFR-ului: “Suntem îndreptăţiţi să credem în titlu!”

Cadu anunţă supremaţia CFR-ului: “Suntem îndreptăţiţi să credem în titlu!”
Căpitanul “feroviarilor” susţine că echipa este principala favorită la câştigarea campionatului, dar vede în Dinamo un adversar de temut.

CFR a spus stop jocurilor amicale în Antalya după nouă partide în care a bifat două înfrângeri, o remiză şi şase succese. Golgheter a ieşit, surprinzător, fundaşul Ricardo Cadu, autor a cinci goluri în cantonament, căpitanul CFR-ului anunţând că echipa va fi atinge apogeul formei sportive odată cu reluarea campionatului.

Deşi mai stă până pe data de 20 februarie în cantonament în Antalya, formaţia din Gruia nu va mai susţine nici un joc amical, pentru a nu risca vreo accidentare înainte de reluarea sezonului. Clujenii au un bilanţ pozitiv şi un golgheter surpriză, fundaşul Ricardo Cadu, autor a cinci goluri în nouă meciuri. Portughezul nu pune însă mare preţ pe reuşitele din amicale şi aşteaptă partidele oficiale. "Nu ştiu cât contează golurile astea, pe mine nu mă interesează, chiar nu are importanţă. Bătălia se va da în campionat, acolo sunt importante rezultatele şi fiecare gol înscris de noi. A fost obositor, dar util acest cantonament şi suntem într-o formă bună", a explicat fundaşul "feroviarilor".

Cadu o vede pe CFR Cluj drept principală favorită la titlu, dar nu uită de Dinamo, considerând că formaţia din Ştefan cel Mare este cel mai redutabil adversar din campionat. În afara "câinilor roşii", Cadu a atras atenţia că Rapid şi Vaslui s-ar putea implica, la rândul lor, în lupta pentru supremaţie. "Suntem puternici şi suntem îndreptăţiţi să credem în titlu, acesta este obiectivul nostru şi doar la asta ne gândim. Principala contracandidată este Dinamo, fără discuţie. Spun asta pentru că a arătat constanţă în tur, este şi pe locul 1 şi joacă un fotbal bun. Să nu uităm nici de Rapid sau Vaslui, care sunt echipe periculoase, care ne pot pune mereu probleme. Steaua are un lot valoros, are şi ea şanse, dar este foarte greu să ajungă sus, asta este părerea mea", a adăugat fundaşul portughez.

Pe viitor, căpitanul CFR-ului îşi doreşte să joace din nou în Liga Campionilor, dar să obţină şi să depăşească faza grupelor. "Mă gândesc la asta, trebuie să luăm campionatul şi să ajungem acolo. Ar fi ceva frumos pentru fotbalul românesc, dar foarte dificil", a conchis Cadu.

CFR Cluj va încheia antrenamentele în Turcia şi va reveni în România pe 20 februarie. În prima etapă, "feroviarii" vor primi pe teren propriu vizita lui FCM Târgu Mureş.

Rezultate CFR Cluj în cantonamentul din Antalya

CFR - TSV 1860 München (Germania II) 1-2 (Sougou)
CFR - Austria Viena (Austria) 0-0
CFR - Cernomoreţ Odessa (Ucraina) 0-3
CFR - Litex Loveci (Bulgaria) 1-0 (Cadu )
CFR - MSK Zilina (Slovacia) 2-2, 6-3 (Hora, Cadu 80)
CFR - MFK Kosice (Slovacia) 3-1 (Cadu, Mureşan, Sougou)
CFR - Nistru Otaci (Moldova) 2-0 (Hora, Ronny)
CFR - CSM Râmnicu Vâlcea 5 -0 (Sougou 2, Cadu 2, Vranjes)
CFR- UTA Arad 2-1 (Diogo, Weldon)

"Italienii sunt încântaţi de Renan"

Cedat la Sampdoria, în Serie B, Renan Garcia i-a impresionat de la primele apariţii pe italieni, susţine preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan. "Probabil că îl vor cumpăra definitiv pentru că oficialii de la Sampdoria ne-au dat mesaje după fiecare meci şi erau încântaţi de prestaţia lui Renan", a declarat conducătorul clujenilor. Renan Garcia a fost împrumutat până în vară la Sampdoria pentru 1.000.000 de euro. La încheierea sezonului, italienii îl pot achiziţiona definitiv dacă vor mai achita CFR-ului 3,2 milioane de euro.

 

 

Etichete
Comenteaza