Burcă, atenţionat de conducerea CFR-ului după ce l-a acuzat pe Yeboah că e "INDIVIDUALIST": Conturile se reglează în vestiar

Burcă, atenţionat de conducerea CFR-ului după ce l-a acuzat pe Yeboah că e "INDIVIDUALIST": Conturile se reglează în vestiar

Andrei Burcă a declarat după partida CFR Cluj - FCSB (1-1) că dacă Yeboah nu ar fi fost individualist poate rezultatul partidei ar fi fost altul. Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, îi recomandă lui Andrei Burcă să evite declarațiile la adresa colegilor săi.

Andrei Burcă și-a criticat coechipierii după CFR - FCSB 1-1. Fundașul central de 29 de ani i-a arătat cu degetul pe jucătorii din ofensivă pentru că au dat dovadă de egoism, dar i-a certat și pe colegii din defensivă pentru modul în care au tratat finalul partidei din Gruia.

(...) Ca data trecută când am jucat, Yeboah nu pasează în fața porții. Trebuie să ne dea de gândit, nu trebuie să fim individualiști, doar așa putem triumfa la sfârșitul sezonului”, a fost una dintre declaraţiile lui Andrei Burcă, la finalul meciului cu FCSB terminat la egalitate de puncte. 

Replica la adresa coechipierului său nu a rămas netaxată de conducerea CFR-ului, care i-a transmis că în vestiar se reglează conturile, nu la declaraţiile de presă.  

”La supărare, apar multe asemenea declarații. Eu, dacă aș fi fost sau dacă aș fi fotbalist în momentul acesta, nu aș vorbi de colegi. Dar ei își reglează conturile în vestiar. Sunt bărbați, nu există să gândești ceva și să spui altceva.

Public, aici vedem supărarea cât a fost de mare. Exact cum nu i-a plăcut lui Burcă atunci când a vorbit Dan Petrescu de el, sunt convins că nici lui Yeboah nu-i place acum când a vorbit Burcă”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik, citat de digisport.ro

Singurul punct obţinut de CFR Cluj pe teren propriu în partida cu FCSB măreşte distanţa între campioană, care are doar 35 de puncte, şi Farul Constanţa care are 39 de puncte până în acum în Play Off. FCSB se află la doar un punct distanţă de CFR Cluj, cu 34 de puncte acumulate. 

Comenteaza