Boştină regretă că ratează meciul din oraşul unde a început fotbalul

Boştină regretă că ratează meciul din oraşul unde a început fotbalul
Mijlocaşul Universităţii Cluj, Gabriel Boştină şi-a exprimat regretul pentru faptul că nu va putea evolua etapa viitoare cu Pandurii Târgu-Jiu, în meciul de la Severin, unde a crescut şi unde a început fotbalul.

Mijlocaşul a precizat că gestul nesportiv de după primirea cartonaşului galben în meciul de ieri cu Sportul Studenţesc - când i-a smuls cebntralului cartopnaşul din mână - a venit şi pe fondul dorinţei foarte mare de a juca în meciul respectiv (în cobntextul în care după galbenul luat nu putea juca etapa viitoare din cauza cumului de cartonaşe).

„Mi-am pierdut cumpătul pentru că mi-aş fi dorit din tot sufletul să evoluez etapa viitoare la Severin, oraş în care am crescut şi stadion pe care am început fotbalul la vârsta de 7 ani, dar unde nu am ajuns niciodată să joc un meci oficial în fata spectatorilor severineni", a explicat Boştină, care a adăugat că regretă gestul făcut ieri, despre care a spus că nu îl carcaterizează.

Fotbalistul a precizat că nu aşteaptă să fie iertat din punct de vedere fotbalistic, ci doar să fie înţeles de colegi, suporteri „şi tot ce reprezinta "U" Cluj".

 

Comenteaza