Bogdan Mara a anunțat primul transfer al CFR-ului în era Edi Iordănescu

Bogdan Mara a anunțat primul transfer al CFR-ului în era Edi Iordănescu
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana încearcă să achiziționeze un fundaș român de perspectivă.

După plecarea lui Dan Petrescu în China, clujenii nu au așteptat prea mult și caută întăriri pentru Liga Campionilor. Cu Edi Iordănescu aproape confirmat în funcția de antrenor, “feroviarii” plănuiesc un transfer pentru viitor.

După ce s-a vorbit de aducerea atacantului italian Salvatore Caturano, șefii din Gruia și-au îndreptat acum atenția către fostul fundaș lateral al lui Dinamo, Andrei Radu.  În prezent, fotbalistul este legitimat în Cipru, la Aris Limassol. În sezonul recent încheiat, Radu a evoluat în 21 de partide și a reușit o pasă decisivă. Pentru naționala de tineret a României, fundașul a jucat de nouă ori.

Bogdan Mara a confirmat discuțiile cu apărătorul, dar așteaptă aprobarea lui Edi Iordănescu pentru realizarea transferului. “Am discutat de mai multă vreme cu el. Am discutat cu Radu, dar nu am semnat contractul cu el pentru că nu am semnat încă cu Edi Iordănescu. Suntem club profesionist, nu putem aduce un jucător pe care antrenorul nu-l vrea. Mai avem şi alte discuţii, cu alţi jucători. Edi nu s-a implicat încă în absolut nimic”, a spus directorul sportiv din Gruia pentru Digisport.

Andrei Radu este evaluat la 300.000 de euro de către site-urile de specialitate.

Comenteaza