Bogdan Lobonț, după primul meci pe banca Universității Cluj: “Băieţii au făcut un meci mare astăzi şi tot meritul este al lor”

Bogdan Lobonț, după primul meci pe banca Universității Cluj: “Băieţii au făcut un meci mare astăzi şi tot meritul este al lor”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au învins una dintre principalele contracandidate la promovare, Chindia Târgoviște, scor 3-1, la debutul fostului internațional.

“U” Cluj a continuat seria bună din campionat și a demonstrat că se luptă cu șanse reale pentru promovarea în prima ligă. “Studenții” au impresionat în ultimul meci al anului, cel cu Chindia și i-au asigurat un debut excelent lui Bogdan Lobonț pe banca tehnică.

La finalul meciului, fostul internațional nu a ezitat să își laude jucătorii. “Mai sunt meciuri de jucat în ultima etapă, mâine, poimâine. La final, când se ajunge la finish, campioni de iarnă, campioni de toamnă nu e pentru noi. Noi muncim, luăm fiecare meci în parte şi ştim la ceea ce trebuie să lucrăm. Avem trei luni la dispoziţie să ne cunoaştem mai bine şi să progresăm. Băieţii au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară şi tot meritul este al lor”, a declarat Lobonț.

Antrenorul a vorbit și cei cu care va lucra la Universitatea Cluj. “Lucrez cu o echipă super profesionistă, fiecare ştie ce are de făcut, de asta i-am şi ales. În staff vor fi Adrian Iencsi, Mircea Cojocaru, Dan Dudiţă şi Călin Albuţ, cu portarii. Am o echipă de super-profesionişti şi ne completăm foarte bine. De aceea i-am ales, ca să ne completăm. Nu am nevoie de “yes-man”. Eu am ales să stau pe bancă, este alegerea mea. Aşa mi-a venit mie azi-noapte, am avut o revelaţie”, a precizat fostul portar.

În urma victoriei cu Chindia, clujenii au acumulat 44 de puncte. Pentru elevii lui Bogdan Lobonț urmează pauză de iarnă.

Comenteaza