Bogdan Lobonț a explicat căderea lui CFR Cluj: Ce nu mai funcționează în Gruia

Bogdan Lobonț a explicat căderea lui CFR Cluj: Ce nu mai funcționează în Gruia
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ / sursa foto: https://www.facebook.com/cfr1907, AntenaSport

Fostul internațional Bogdan Lobonț nu este surprins că CFR Cluj traversează o perioadă slabă. Acesta a analizat ce nu mai funcționează în Gruia şi forma slabă pe care o traversează campioana antrenată de Dan Petrescu.

Bogdan Lobonț a vorbit despre parcursul din ultimul timp al elevilor lui Dan Petrescu și a ajuns la concluzia că echipa este uzată în acest moment şi că a trecut un ciclu de 5 ani în care o echipă poate să conteze maxim. 

„Nu e că au obosit, din moment ce noi eram obișnuiți cinci ani să fie acolo sus şi să defileze în campionatul intern cu jocul si strategia pe care le-au avut. Totuși, au trecut cinci ani pentru toți jucătorii care sunt acolo, deci acum cinci ani… Deac are cu cinci ani mai mult.  

Timpul trece pentru toată lumea și automat nouă ni se pare ciudat, pentru că CFR a început să nu mai fie CFR-ul care a fost în anii trecuți, dar e absolut normal. Un ciclu la o echipă poate să conteze maxim cinci ani, cam sunt acolo, sunt la limită. 

Nu trebuie să fie nicio supărare dacă nu iau campionatul sezonul acesta pentru că au făcut ceva pentru fotbalul românesc. Practic, a fost singura echipă care a reuşit să treacă în primăvara europeană doi-trei ani la rând”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru Orange Sport, citat de prosport.ro.

Comenteaza