Bogdan Andone: De mult n-am mai văzut Rapidul jucând cu atâta dăruire

Bogdan Andone: De mult n-am mai văzut Rapidul jucând cu atâta dăruire
Fotbaliştii Rapidului Bucureşti au demonstrat o dăruire exemplară în meciul cu CFR Cluj şi au contracarat jocul „pe forţă” al echipei gazdă astfel că au reuşit să câştige, a punctat antrenorul secund al giuleştenilor, Bogdan Andone.

„De mult timp n-am mai văzut Rapidul jucând cu asemenea dăruire. Aşa vreau să-i văd mereu, mai ales că am avut o perioadă de criză, ca joc. Acest rezultat a arătat că suntem pe un drum lung. Ştiam că vom întâlni o echipă puternică, dar în derută, ştiam că dacă nu-i vom lăsa să-şi desfăşoare jocul pe forţă vom avea câştig de cauză. Îi felicit pe jucători şi pe „Şumi" care a pregătit excelent partida", a declarat Bogdan Andone, la conferinţa de presă de după meci.

„Sperăm la şase puncte în următoarele două jocuri ca să intrăm serios în lupta pentru Europa. Presiunea mai mare a fost pe ei. La ei sunt probleme psihice, cum a fost şi la noi. Dani Coman s-a accidentat la un antrenament de săptămâna trecută, s-a lovit la deget, nu avea cum să apere", a adăugat antrenorul secund sl Rapidului.

CFR Cluj a pierdut cu scorul de 0-1 meciul cu Rapid Bucureşti, disputat joi seară, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I de fotbal.

 

Comenteaza