Boc așteaptă o victorie a "studenților" contra Chindiei: "Sper ca sâmbătă să avem trei puncte și să închidem discuția"

Boc așteaptă o victorie a "studenților" contra Chindiei: "Sper ca sâmbătă să avem trei puncte și să închidem discuția"

Primarul își dorește ca Universitatea Cluj va obține rezultatul care îi asigură prezența în Superligă și în stagiunea viitoare.

Ultimul meci al sezonului pe Cluj Arena îi pune față în față pe "studenți" cu Chindia Târgoviște. Emil Boc a catalogat meciul drept unul critic, însă așteaptă o victorie din partea elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău.

"Întotdeauna cel mai greu meci e cel care urmează. Avem nevoie de un punct din două meciuri. Sper ca sâmbătă să avem trei puncte în tolbă și să închidem discuția despre campionat și să ne ducem relaxați la Sibiu de două ori.

Faptul că am ajuns în finala Cupei e o reușită extraordinară. Dar le-am spus băieților că cel mai important meci e cel care urmează, e critic. Trebuie să fim, cu mic cu mare, pe stadion să le dăm energie băieților. Sunt convins că vor mânca iarba.

Meciul de sâmbătă e critic pentru toți din club, de la Neluțu Sabău și Radu Constantea până la acești minunați jucători, care ne-au adus bucuria de a vedea Clujul pe prima scenă fotbalistică a țării", a spus Boc la Napoca Live.

Primarul vrea cât mai multe campioane la Cluj

Edilul a vorbit și despre situația CFR-ului, care are parte de o misiune imposibilă în play-off, dar a menționat și U-BT și "U" Olimpia, care se luptă pentru titluri la baschet, respectiv fotbal feminin.

"Sper ca CFR să nu abandoneze lupta. Întotdeauna mai există speranță. Le ținem pumnii și lor. Ne dorim cât mai multe echipe clujene în top. CFR să fie campioană, "U" Cluj să câștige Cupa și să rămână în prima ligă, U-BT să ia campionatul, la fel și la fotbal feminin", a declarat primarul.

Comenteaza