Video Boc are încredere în noua conducere a Universității Cluj :„Obiectivul asumat de ei este promovarea” / Ce spune de oamenii de afaceri interesați să ia clubul

Boc are încredere în noua conducere a Universității Cluj :„Obiectivul asumat de ei este promovarea” / Ce spune de oamenii de afaceri interesați să ia clubul

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se arată încrezător în noua conducere a Universității Cluj, și susține că obiectivul acestora este promovarea în prima ligă.

Întrebat la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) dacă au existat oameni de afaceri care să preia clubul de fotbal Universitatea Cluj, primarul orașului de pe Someș a replicat: „Nu, nu au existat. Rigorile sunt foarte înalte pentru „U” Cluj. Dacă cineva vrea să vină, nu trebuie să vină la mine în primul rând, ci la Consiliul de Administrație de la Universitate, să aibă discuțiile de principiu. După aceea, trebuie să ne informeze și pe noi, în Consiliul Local, să luam o decizie împreună cu universitățile clujene.

Deocamdată, universitățile împreună cu primăria asigură susținerea financiară a clubului Universitatea Cluj. Este un club care crește bine, sănătos, curat și transparent. Are o echipă de conducere nouă, asigurată de Constantin Răduță, care vine din partea UBB, un om cu cunoștințe importante și cu experiență în domeniul fotbalului și al managementului. Am încredere că vom duce această echipă acolo unde este locul ei, încet, dar sigur”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Edilul Clujului a precizat că obiectivul noii echipe de conduceri este promovarea în Liga 1. „Acesta este mandatul asumat. În ședința Consiliului Director, pe care am avut-o împreună cu rectorii universităților clujene și cu noua conducere executivă, obiectivul a fost promovarea în prima ligă. Ei cunosc asta și și-au asumat-o”, a mai adăugat Boc.

În data de 9 aprilie 2021, Constantin Răduță a fost numit noul președinte al FC Universitatea Cluj, la propunerea UBB în urma unei ședințe a Consiliului Director. Răduță a mai condus în trecut Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, a fost manager al Sălii Sporturilor “Horia Demian” și a fost administrator al Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu”, care aparține Universității Babeș-Bolyai.

La câteva zile distanță, noul președinte al FC Universitatea Cluj, Constantin Răduță, l-a ofertat pe jurnalistul Ovidiu Blag pentru a prelua conducerea executivă a clubului, propunerea acestuia fiind acceptată.

Comenteaza