Boc a alergat la un cros de şase kilometri, trecând linia de sosire după 34 de minute

Boc a alergat la un cros de şase kilometri, trecând linia de sosire după 34 de minute
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a alergat, astăzi, la un cros pe o distanţă de şase kilometri, organizat în cadrul Maratonului Internaţional desfăşurat în oraş, şi a trecut linia de sosire după circa 34 de minute.

"Mă bucur să văd tineri şi oameni în vârstă care aleargă, este cea mai ieftină şi eficientă investiţie în sănătate şi o recomand tuturor. A fost cald, dar am parcurs fără probleme cei şase kilometri. Nu m-am antrenat înainte şi am simţit la un moment dat o durere în picioare, dar până la urmă am trecut linia de sosire. Îi încurajez pe toţi să facă sport", a spus Boc.

El a premiat, în cadrul Maratonului Internaţional de la Cluj-Napoca, primul alergător clujean care a trecut linia de sosire la proba de maraton, Mircea Secară, care a obţinut locul al doilea, după kenyanul Bernard Talam.

Alergătorii care au luat startul, duminică, la cea de-a treia ediţie a Maratonului Internaţional Cluj-Napoca au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Boston, iar unii au purtat panglici negre de doliu în piept.

La Maratonul Internaţional de la Cluj-Napoca participă 2.500 de persoane din 16 ţări.

 

Etichete
Comenteaza