Bilete pentru partida "U" BT Cluj - Napoca - Trabzonspor

Bilete pentru partida
Clubul de baschet "U" BT Cluj - Napoca a anunțat prețurile biletelor și programul de achiziționare al lor pentru al doilea meci din grupa F al EuroChallenge pe care clujenii îl vor disputa contra celor de la Trabzonspor Medikal Park pe data de 11 noiembrie în noua Sală Polivalentă.

Astfel pentru această partidă prețul unui tichet este de 10 lei indiferent de locul ocupat în sală și vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Polivalente de pe Aleea Stadion de la intrarea dinspre Someș. Copii sub 7 ani au acces gratuit.

Programul de achiziționare a biletelor:

Luni, 10 noiembrie, între orele 12.00 - 20.00

Marți, 11 noimebrie, între orele 13.00-19.00

Abonamentele la meciurile echipei antrenate de Dorin Pintea sunt valabile și în noua sală, cu următoarele specificații:

- suporterii posesori de abonamente pentru tribuna A din Sala Sporturilor  "Horia Demian" pot ocupa locuri în tribuna C a Sălii Polivalente (sector roșu), cu excepția primelor 4 rânduri;

- suporterii posesori de abonamente pentru tribuna B JOS din Sala Sporturilor Horia Demian pot ocupa locuri în tribuna A a Sălii Polivalente (sector verde), rândurile 1 – 3;

- suporterii posesori de abonamente pentru tribuna B SUS din Sala Sporturilor Horia Demian pot ocupa locuri în tribuna A a Sălii Polivalente (sector verde), începând cu rândul 4.

Posesorii de abonamente își pot rezerva locul corespondent în noua sală, prezentându-se la secretariatul clubului din Sala Polivalentă, cu abonamentul pentru sezonul în curs.
Partida "U" BT Cluj - Napoca - Trabzonspor din cadrul grupei F al FIBA Eurochallenge se va disputa marți, 11 noiembrie 2014, în noua Sală Polivalentă, începând cu ora 18.00.
Comenteaza