Bilanțul ”Șepcilor roșii” din Liga a III-a la final de an. VEZI ce au făcut Petrolul, Oțelul și Farul

Bilanțul ”Șepcilor roșii” din Liga a III-a la final de an. VEZI ce au făcut Petrolul, Oțelul și Farul
ZIUA de CLUJ vă prezintă toate cifrele înregistrate de ”U” Cluj, Petrolul Ploiești, Oțelul Galați și Farul Constanța în turul actualei ediții din Liga a III-a.

Dintre cele patru formații, doar trei au reușit să se impună în ultima etapă din acest an. Este vorba de "U" Cluj, Petrolul și Farul. Două dintre aceste formații au terminat pe prima poziție în seriile lor - Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj.

Universitatea Cluj

Echipa antrenată de Adrian Falub a încheiat la conducerea Seriei a V-a, cu 35 puncte și un bilanț de 11 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângere. "Șepcile roșii" au înscris 37 de goluri și au primit doar 8. În ultima etapă din tur, "studenții" au învins-o cu 3-0 pe Industria Galda de Jos. Ardelenii nu au pierdut nici un meci acasă în actuala ediție din Liga a III-a, câștigând 6 din cele 7 partide desfășurate pe Cluj Arena. Pe teren străin, "U" a bifat 5 victorii, un egal și o înfrângere. Este echipa cu al doilea cel mai mare avans de puncte față de a doua clasată (la 4 puncte în fața Performanței Ighiu). Prima în această ierarhie este ACS Șirineasa, din Seria a IV-a (7 puncte mai multe decât CS Universitatea Craiova 2).

ACS Petrolul Ploiești

"Lupii Galbeni" sunt lideri în Seria a III-a, cu 32 puncte și un bilanț de 10 victorii și 2 egaluri. Au marcat 25 de goluri și au încasat 7. Prahovenii au bătut-o în ultimul meci pe SC Popești Leordeni, scor 2-1. Au câștigat 4 din cele 6 meciuri disputate pe propriul teren, iar în deplasare au scos maximum de puncte. La două puncte în spatele Petrolului este AFCM Alexandria, cu 30 puncte. Dintre cele 4 echipe de tradiție aflate în Liga a III-a, Petrolul este singura care nu a pierdut nici un joc.

Suporter Club Oțelul Galați

Gruparea de la Malul Dunării a terminat anul pe locul 4 în Seria I, cu 29 puncte și un bilanț de 8 victorii, 5 egaluri și un eșec. A înscris 30 de goluri și a primit 10. Fosta campioană a României este la 2 puncte distanță de liderul Aerostar Bacău. În ultima etapă, oțelarii au scos un 1-1 pe terenul lui AFC Hărman. Gălățenii sunt invincibili acasă, având 6 victorii și 2 egaluri. În deplasare, moldovenii au câștigat două partide, au scos 3 remize și au pierdut un meci.

Suporter Spirit Club Farul Constanța

Formația de la malul Mării Negre a terminat turul din Seria a II-a pe locul 2, cu 32 puncte. Constănțenii au marcat 46 goluri și au primit 17. "Rechinii" sunt la două puncte în spatele liderului Progresul Spartac. În ultimul meci, Farul s-a impus categoric pe terenul Sportului Chiscani, scor 6-0. Farul a câștigat toate cele șapte partide de acasă. Este a doua echipă cu maximum de puncte acasă, alături de Aerostar Bacău (Seria I). În meciurile jucate în deplasare, "marinarii" au obținut 3 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângere.

Comenteaza