Bem-vindo, Thalisson Kelven! "U" își face apărare sud-americană

Bem-vindo, Thalisson Kelven! "U" își face apărare sud-americană
| Foto: istoe.com.br

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Thalisson Kelven (25 de ani), un fundaș central brazilian cu 99 de prezențe în primele două ligi din Brazilia.

Noul jucător al "studenților" a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a și debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirão pentru Coritiba și Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formații din al doilea eșalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluțiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit șansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediția 2022 din Brasileiro.

Înainte de a semna cu FC Universitatea Cluj, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezențe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

CV Thalisson Kelven



Nume: Thalisson Kelven da Silva
Data nașterii: 7 mai 1998
Poziție: fundaș central
Înălțime: 1,85 m
Cifre în prima ligă din Brazilia: 28 M – 0 G – 0 A
Cifre în liga a doua din Brazilia: 71 M – 5 G – 1 A
Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Coritiba, Garani, Internacional de Limeira, Clube de Regatas Brasil, Juventude, Mirassol

Comenteaza