Becali și-a schimbat părerea despre CFR: ”A devenit puternică”. Cum îl caracterizează pe Dan Petrescu

Becali și-a schimbat părerea despre CFR: ”A devenit puternică”. Cum îl caracterizează pe Dan Petrescu
Dacă la începutul sezonului își ironiza principala contracandidată la titlu, George Becali i-a lăudat acum pe ”feroviari” pentru ultimele evoluții. ”CFR a devenit puternică”, spune patronul lui FCSB.

"Campioni nu vor fi niciodată, pentru că nu au cum. Dumnezeu nu doarme. Vor lua goluri prin minutul 92, vor lua goluri aiurea. Noi îi batem și 11 contra 15. Poate să arbitreze și Dan Petrescu, tot îi batem. E prea mare diferența de valoare", afirma Becali.

Ultimele rezultate ale "feroviarilor" l-au determinat, însă, pe finanțatorul steliștilor să-și schimbe părerea. După 20 de etape, CFR Cluj se află la conducerea clasamentului, cu 46 puncte. FCSB este pe 2, la 5 puncte în spatele ardelenilor.

"Nu mai sunt așa sigur de titlu. CFR nu mă impresionase la început, numai că Dan Petrescu a reglat jocul. Cu FC Voluntari (meci câștigat de CFR cu 3-0, n. red.) am văzut un CFR foarte solid, chiar dacă jocul nu a fost unul combinativ. CFR a devenit o echipă puternică, care nu poate primi gol. Petrescu e mare antrenor, a creat putere", a declarat Becali, la Digisport.

Cu toate acestea, patronul vicecampioanei României nu renunță la luptă. "Ce depinde de mine, voi face. Voi mai aduce doi-trei jucători și nu mai dau drumul la nimeni. În rest, depinde de Dică și de jucători. Să demonstreze în meciul cu CFR, de acasă, că sunt mai buni și să câștige".

În următoarea etapă de campionat, CFR Cluj primește vizita lui ACS Poli Timișoara. De partea cealaltă, FCSB va evolua în deplasare, cu FC Botoșani.

Comenteaza