Becali nu renunță la Moruțan: ”Nimeni nu-mi face concurență. Nici CFR. Dacă îl vreau, îl iau”

Becali nu renunță la Moruțan: ”Nimeni nu-mi face concurență. Nici CFR. Dacă îl vreau, îl iau”
Finanțatorul lui FCSB, Gigi Becali, a spus că îl poate transfera oricând pe Olimpiu Moruțan. El a mai zis că CFR nu îi poate face concurență.

Formația din Gruia i-a făcut o ofertă impresionantă mijlocașului de 18 ani, legitimat la FC Botoșani. Potrivit gsp.ro, ardelenii sunt gata să dea aproape un milion de euro plus 60% din drepturile federative ale jucătorului.

Cu toate acestea, vicecampioana FCSB nu își ia gândul de la jucătorul crescut de Universitatea Cluj. Gigi Becali a spus, luni seara, că nimeni nu îi poate face concurență.

"Dacă eu îl vreau pe Moruțan, îl iau. Și îl vreau. Nimeni nu poate să-mi facă concurență în țara asta din punct de vedere financiar. Nici CFR, nimeni. Poate doar Țiriac (fostul jucător de tenis - n. red.)", a spus patronul steliștilor, în direct la Digisport.

Olimpiu Moruțan joacă la Botoșani din vara lui 2016, an când s-a despărțit de "U" Cluj. În actuala ediție de campionat, mijlocașul de 18 ani a strâns 14 meciuri și a marcat 2 goluri. Este cotat la 600.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza