Becali, despre transferul ratat al lui Nistor la FCSB, după ce mijlocaşul Universităţii Cluj ”a strălucit” în fața liderului Superligii

Becali, despre transferul ratat al lui Nistor la FCSB, după ce mijlocaşul Universităţii Cluj ”a strălucit” în fața liderului Superligii

Dan Nistor (35 de ani), mijlocașul ”Șepcilor Roșii”, a fost desemnat omul meciului în partida jucată de "U" Cluj pe Arena Națională unde clujenii au obţinut o remiză în faţa liderului din clasamentul Ligii 1, FCSB. 

Dan Nistor, mijlocașul care a mai trecut printre altele pe la Dinamo, CFR Cluj sau Universitatea Craiova, a primit premiul pentru omul meciului.

FCSB a condus de două ori, grație reușitelor lui Dawa și Șut, însă ardelenii au revenit de fiecare dată. Nistor a marcat primul gol al lui U Cluj și a centrat din corner pentru lovitura de cap al lui Mitrea cu care ”Șepcile Roșii” au egalat la 2.

A doua zi după duel, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a susținut tradiționala conferință de presă săptămânală, în cadrul căreia a fost întrebat dacă regretă că nu l-a transferat pe Nistor la FCSB. ”Nu îmi pare rău că nu l-am adus pe Nistor. Asta trebuie să facă un fotbalist, să dea gol”, a spus Becali.

Dan Nistor a fost aproape de FCSB în două rânduri. Prima dată când evolua pentru Dinamo, în urmă cu 5 ani, dar și în vara anului 2022, după ce fotbalistul a fost exclus din lotul celor de la Universitatea Craiova. 650 de mii de euro este cota de piață a lui Nistor, potrivit Transfermarkt.

„Roș-albaștrii” rămân în continuare pe primul loc, cu 26 de puncte obținute după 11 partide jucate, iar "U" Cluj se află pe locul al 11-lea, cu 12 puncte după același număr de meciuri disputate, de la startul noului sezon de Liga 1.

Comenteaza