Bayern joacă cu CFR fără căpitanul Van Bommel, accidentat

Bayern joacă cu CFR fără căpitanul Van Bommel, accidentat
Căpitanul campioanei Germaniei, Bayern Munchen, Mark van Bommel (foto, la minge) s-a accidentat în calificările pentru EURO 2012 şi va lipsi în meciul bavarezilor cu CFR Cluj, programat marţea viitoare în grupa E a Ligii Campionilor.
Fotbalistul a suferit o accidentare la genunchi şi va lipsi atât în meciul de mâine din Bundesliga, cu Hannover, cât şi în partida cu CFR Cluj, conform unui anunţ postat pe site-ul oficial al echipei germane.

Problema aciidentării lui Van Bommel este una mai delicată: conform concluziilor medicului şef al echipei germane fotbalistul s-a accidentat după partida de săptămâna trecută dintre Moldova şi Olanda. Conducerea echipei germane a solicitat federaţiei olandeze, în ziua următorului meci din calificările pentru EURO 2012, cu Suedia, să permită întoarcerea jucătorului la Munchen pentru "diagnostic şi tratament" însă aceştia au refuzat motivând că acesta poate evolua cu Suedia.

Fotbalistul a revenit în Germania miercuri, iar în urma examinării efectuate de doctorul-şef al bavarezilor, a reieşit că Van Bommel a suferit o accidentare la nivelul ţesutului muscular de la genunchi şi are nevoie de cinci zile de pauză totală, plus alte cinci zile de refacere.

Comenteaza