Băut la volan, cu 205 km/h. Ce sentinţă a primit fostul jucător de la CFR Cluj

Băut la volan, cu 205 km/h. Ce sentinţă a primit fostul jucător de la CFR Cluj
| Foto: Arhiva

Gabriel Tamaş (35 de ani) va scăpa de arest, după ce a fost prins conducând cu 205 km/h în Israel, sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a stat în spatele gratiilor aproximativ şapte zile, după care a fost arestat la domiciliu.

Fundaşul român va efectua două luni de muncă în folosul comunităţii pentru fapta sa. Acesta va mai avea şi permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de patru ani şi va primi o amendă care urmează a fi stabilită, anunţă site-ul gsp.ro. Mai mult, acesta a fost avertizat de judecători, astfel că la următoarea abatere, Tamaş va fi trimis direct la închisoare.

Imediat după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu, internaţionalul român a revenit la antrenamentele echipei, fiind aşteptat şi de câţiva suporteri. Acesta s-a bucurat de susţinerea fanilor lui Hapoel Haifa şi pe perioada arestului la domiciliu. 

Un titlu de campion al României are Gabriel Tamaş în palmares, cucerit în perioada petrecută la FCSB. Două Cupe ale României cu Dinamo, una cu FCSB, o Supercupă a României cu Dinamo şi o Cupă a Israelului cu Hapoel Haifa sunt trofeele cucerite de fundaşul de 35 de ani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
În cariera sa, acesta a mai evoluat la Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford şi Cardiff.

Comenteaza